Informatii Plati

Tot ce trebuie sa stii legat de efectuarea platilor si modalitatile de plata. Mai jos ai toate detaliile necesare despre acestea iar in caz ca ai nevoie de detalii suplimentare nu ezita sa ne contactezi.

Prezentare generală a opțiunilor de plata

Toate preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON). Facturarea produselor achizitionate se face doar in RON folosind informatiile furnizate de catre cumparator. SC KING SHOP SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de catre cumparator pentru factura sau de imposibilitatea deducerii unor cheltuieli datorita informatiilor furnizate incorect de catre cumparator. In cazul platilor online cu cardul, SC KING SHOP SRL nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, inclusiv, dar fara a se limita la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poartă numai cumparatorul.

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.eking.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

1. Plata in numerar (Ramburs)

Curierul iti livreaza comanda si tu achiti contravaloarea la primirea sa ramburs. 

2. Plata online cu cardul bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele
VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele EKING.

Sigla PlatiOnline Sigla PlatiOnline Sigla PlatiOnline

Intrebari frecvente

Cum cumpar?

In momentul in care gasiti un produs pe care doriti sa il cumparati, dupa ce completati cantitatea dorita, apasati Adauga in cos. Dupa ce ati adaugat toate produsele pe care doriti sa le cumparati apasati butonul Finalizare Comanda. Daca sunteti un client nou veti fi solicitati sa va creati un cont, iar daca sunteti un client care are deja cont pe eking.ro, va trebui sa va introduceti numele de utilizator si parola. De aici inainte veti intra intr-un proces alcatuit din trei pasi simpli, la sfarsitul carora comanda dumneavoastra este inregistrata: (1) Introduceti datele de livrare/ facturare, (2) Cos cumparaturi - aici veti putea vizualiza toate produsele si cantitatea acestora adaugata si veti putea modifica ce doriti, (3) Finalizare comanda - aici veti avea o sintetizare a comenzii dumnevoastra (produse, cantitati, modalitate de transport si de plata) iar ultimul pas Comanda efectuata.

Dupa trimiterea comenzii unul dintre angajati va verifica comanda dumneavoastra si o va pregatii pentru livrare.

Sunt acceptate numai comenzile plasate de persoane peste 18 ani.

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Ai nevoie de ajutor?

  • 0791.070.000
  • Messenger
  • Whatsapp
  • Email: office@eking.ro

Urmareste-ne si pe: